New York, Jag älskar dig!

När jag fyllde 23 blev jag överraskad med en fest, jag anade ingenting och hade den bästa födelsedagen man någonsin kan önska sig. Som om inte det vore nog fick jag en liten skattkista av min Mamma där det låg champangeglas och flygbiljetter till New York i. Lyckan var total och jag kunde inte sluta le på flera dagar.

Den 27 mars tog vi flyget från Köpenhamn till New York där vi spenderade 4 fantastiska dygn. Vi blev upphämtade i en vit limousin på flygplatsen och skålade i champange medans vi körde in i New York vid skymning. Vi bodde nästan mitt på Times Square på Hotel Edison. Ett trevligt hotell men... väldigt osköna sängar.

Våra dygn var intensiva då vi ville hinna med så mycket som möjligt (och shoppa så mycket som möjligt!) Vi började med att besöka Woodbury Premium Outlet som är ett gigantiskt outlet en bit utanför New York. Resten av shoppingen gjorde vi på Manhattan och runt Times Square.

Under vår vistelse hann vi även med att besöka Top Of The Rock där vi njöt av utsikten. Det var häftigt att se New York lysa upp i mörkret men nästa gång vill jag åka upp dit på dagen och se allt i dagsljus. Vi var även på musikal på Broadway och såg The Lion King som var så himla bra. Något utav det bästa jag har sett. Vi besökte Central Park och strosande runt lite och matade alla söta ekorrar. Tyvärr hade vi lite otur med vädret då det regnade och var ruggigt under hela vår vistelse. Men vi trotsade vädret och gick en bit över Brooklyn Bridge i blåst och regn. Resten av tiden bara försökte vi andas in allt, den underbara atmosfären, de härliga människorna, den goda maten och drycken. Vi såg även två kändisar, Denzel Washington och mäklaren Fredrik Eklund. Starstrucked! 

Summan av det hela: New York är fantastiskt och jag återvänder mer än gärna så snart som möjligt. Gärna när det börjar blomma under våren.

BILDBOMB!
 
 
New York | | Kommentera |
Upp